BLOGI

17.6.2022

Henkilöesittelyssä Topi Typpö, Myynti

Tällä kertaa henkilöesittelyssä on vuorossa 27-vuotias Topi Typpö. Topi on ProCaravanilla myyjän roolissa ja vastuussa ranskalaisesta Rapido merkistä, jonka tilaukset hän hoitaa päivittäisen asiakaspalvelun ohella. Kollegat kuvaavat häntä lämpimänä ja rauhallisena ammattilaisena, joka tulee toimeen kaikkien kanssa.

Päivän tavoite heti aamulla on palvella jokaista asiakasta mahdollisimman hyvin.

Topin työpäivät kuluvat karavaaniharrastajien palvelemisessa ProCaravanin Nummelan toimipisteessä. Normaalin päivänsä hän jakaa kolmeen osaan: ainakin yhden ajoneuvon luovutukseen, joka hoituu usein parissa tunnissa, sekä sähköpostien vastailuun ja paperitöiden käsittelyyn. Tähän aikaan vuodesta on entistäkin kiireisempää, sillä suosituin sesonki matkailuun on luonnollisesti kesä.

Mikä sitten tekee myyjän päivästä onnistuneen?

Topilla on tähän hyvin yksiselitteinen vastaus:
– Ei epäilystäkään, etteikö se olisi tyytyväinen asiakas. Asiakkaat saapuvat liikkeeseemme suurin toivein. Käytännössä heillä on aina jonkinlainen visio siitä, millainen seikkailu uudella matkailuautolla alkaa, myös silloin kun he eivät ole aivan varmoja, mitä liikkuvalta kodiltaan haluavat. Kun asiakkaiden odotuksiin pystyy vastaamaan ja niitä onnistuu jopa ylittämään, niin tulee uskomattoman hyvä fiilis!

ProCaravanille Topi löysi syksyllä vuonna 2018. Ensin hän toimi sijaisena yhtenä viikonloppuna. Sitten hän jatkoi kokonaisen viikon ja huomasi pian, että keikkatyöstä syntyikin vakituinen työ.

– ProCaravanissa olen alusta asti viihtynyt. Saan tehdä töitä aivan mielettömän mukavassa porukassa. Arvostan sitä paitsi ProCaravanin joustavuutta – täällä työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu.

Myyjänä Topi on kerännyt kokemusta kohta kymmenen vuotta.

Topi työskenteli aikansa myyjänä urheilukaupassa ja rautakaupassa. Huippumyyjän ominaisuudet hän on siis kehittänyt erilaisten myyntialojen kautta.

– Yksinkertaisuudessaan myyntityön edellytykset ovat, että löydetään tietylle asiakkaalle se juuri hänelle sopivin vaihtoehto. Myynnin onnistuminen vaati, että asiakas saa nopeasti ja vaivattomasti juuri sen, mitä tulikin hakemaan.

ProCaravanin asiakaskunta liikkeessä on aina ollut laaja, sillä runsas valikoima mahdollistaa monipuolisten tuotteiden ja palveluiden myynnin.

– Meidän asiakaskuntaamme kuuluvat kaikenikäiset. Ajoneuvoja meiltä ostavat niin yritykset kuin pariskunnat ja lapsiperheet. Tämä onkin palkitsevinta myyntityössäni: Pääsen auttamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa.

Vapaa-ajalla liikkuminen luonnossa ja kauniit maisemat kiinnostavat.

Työn ohella Topi pelaa golfia aina kun mahdollista. Talvella hän harrastaa kyseistä lajia jopa ulkomailla.

Topi on sitä paitsi innokas matkailuautoharrastaja, joka on reissannut usein Suomen pohjoiseen. Lappi on hänen ehdoton suosikki, erityisesti keskikesällä.

– Lapissa on upeat maisemat ja sieltä löytyvät kaikki matkailuautoiluun liittyvät palvelut. Myös tiet ovat hyvässä kunnossa. Suosittelen kaikille!

Haluatko sinäkin matkailuautoharrastajaksi? Katso valikoimamme matkailuautoja ja -vaunuja tästä!


Kerro mielipiteesi artikkelista:

Oletko myymässä asuntoautoasi? Me ostamme sen!

Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä 👍

Lähetä tarjouspyyntö
Sulje