BLOGI

26.10.2022

ProCaravan avaa uuden toimipisteen Lahteen

ProCaravan avaa uuden toimipisteen Lahteen. Toimipiste avataan keskelle vilkasta Renkomäen liikekeskittymää marraskuun alussa.

“Meillä on ollut jo pitempään suunnitelmissa laajentaa toimintaamme Lahteen. Nyt asiat vihdoinkin konkretisoituivat ja uusi toimipiste avataan 1.11.2022. Mahtava päästä palvelemaan asiakkaita täällä Lahden seudulla, sillä kysyntää uudelle caravanliikkeelle on ollut.” toteaa ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen.

ProCaravanin Lahden toimipisteessä keskitytään ensisijaisesti matkailuajoneuvojen myyntiin. Toimitilana on myyntitoimisto ja ulkona tilaa noin 70 matkailuajoneuvolle. Valikoimassa on uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja matkailuvaunuja. ProCaravanin merkkivalikoimaan kuuluu saksalaiset Knaus, Weinsberg sekä Tabbert, ranskalainen Rapido sekä italialainen Ci - jokaista merkkiä on saatavilla myös Lahden toimipisteestä.

“Kun mahdollisuus uuden toimipisteen avaamiselle keskelle vilkasta Renkomäen liikekeskittymä tuli, ei päätöstä tarvinnut pitkään miettiä. Tämä on ehdottomasti Lahden paras kauppapaikka. Vastaavanlainen sijainti ja konsepti meillä on ollut Ylivieskassa jo vuodesta 2008 lähtien ja tämä on koettu onnistuneeksi. Vilkas kauppapaikka tuo jo itsessään mukavasti näkyvyyttä ja asiakasvirtaa meidän liikkeeseen.” Niskanen jatkaa.

Lahden toimipiste työllistää aluksi kaksi myyjää. Vetovastuun ottaa Topias Marjanen, joka siirtyy tehtävään Nummelan ProCaravanista. ProCaravan Lahti avaa ovensa 1.11.2022 ja avajaisia vietetään marraskuun alkupuolella 7.-12.11.2022 osoitteessa Pasaasi 3, 15700 Lahti.

ProCaravan lyhyesti

ProCaravan on vuonna 2008 perustettu caravanliike, jonka päätoimiala on matkailuajoneuvojen myynti ja huolto. Tammikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli yli 18 miljoonaa euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Nummelassa, Ylivieskassa ja pian Lahdessa. ProCaravan edustaa saksalaisen KnausTabbertin merkkejä: Knaus, Weinsberg ja Tabbert sekä ranskalaista Rapidoa ja italialaista Ci:tä. https://procaravan.fi/

Lisätietoja: Ari Niskanen, toimitusjohtaja, ari.niskanen@procaravan.fi

➡️ Lue lisää avajaisista täältä


Kerro mielipiteesi artikkelista: