Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Ci matkailuautot saatavilla nyt meiltä

Ci matkailuautot saatavilla nyt meiltä

9.10.2020

Ladataan...

Saamme iloksemme tiedottaa, että olemme Ci:n uusi jälleenmyyjä. Ci kuuluu italialaiseen Trigano Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista. Trigano valmistaa puoli-integroituja-, integroituja-, alkovi- sekä retkeilyautoja. Ci on tällä hetkellä ainoa Suomeen tuotava italialainen brändi ja se kasvattaa markkinaosuuttaan koko ajan.

Keskitymme Suomessa myymään Elliot-mallisarjan Ford-alustalle valmistettuja puoli-integroituja ja alkovi-matkailuautoja. Elliot-mallisarjan matkailuautot on tilattu Fordin tehokkaimmalla 170 hv -moottorilla.

Tehokkaampi Truma Combi 6 EH lämmitin, lattialämmityseristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö, sähkövastuksella varustetut vesiputkistot, eristetty sisääntulorappu, ohjaamon Remis-pimennysverhot  aurinkopaneeli 120W, peruutuskamera, maalattu etupuskuri sekä DAB Bluetooth radio  (sis. USB) sisältyvät auton perushintaan vakiovarusteina!

Hintaluokkaan peilaten Ci:n ajoneuvoissa on poikkeuksellisen laadukas korirakenne. Kori on puuvapaa, styrofoam eristys, lisäksi korilla 6 vuoden tiiveystakuu.

Ci:n 2021 malleja on jo saapunut meille molempiin toimipisteisiimme.


Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään