BLOGI

3.9.2021

Ikoninen vaunumerkki tekee paluun Suomen markkinoille, ProCaravan viralliseksi maahantuojaksi

Tabbert -vaunut ovat varsinkin kokeneille karavaanareille tuttu merkki. Eikä mikään ihme, sillä Tabbert on yksi Euroopan vanhimpia vaunumerkkejä. Tabbert matkailuvaunujen tarina alkoi vuonna 1953, kun perustaja Alfred Tabbert suunnitteli ja rakensi ensimmäiset kaupalliset matkailuvaununsa. 

Tabbert on osa Knaus Tabbert -konsernia, joka on yksi Euroopan johtavista matkailuajoneuvovalmistajista. Konsernin merkkejä ovat mm. ProCaravaninkin valikoimaan kuuluvat Knaus ja Weinsberg, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion niin Euroopassa kuin Pohjoismaissa. Tabbert on konsernin merkeistä erikoistunut pelkästään matkailuvaunujen valmistamiseen. 

Nyt, vuonna 2021 Tabbert vaunujen maahantuonti alkaa virallisesti uudestaan ProCaravanin kautta. Kun kuulimme suunnitelmista Tabbertin paluusta Suomen markkinoille, halusimme välittömästi tarttua tähän mahdollisuuteen, toimitusjohtaja Ari Niskanen sanoo. Tabbert täydentää loistavasti meidän vaunutarjontaamme - arvokkaammille matkailuvaunuille on oilut kova kysyntä ja näistä vaunuista huokuu laatu ja viimeistely. 

Maahantuonti aloitetaan Tabbertin Vivaldi -kampanjamalleilla, mutta mitä tahansa Tabbertin katalogista löytyviä malleja saa tilattua ProCaravanin kautta. Vivaldin mallisarjasta on valittu neljä eri pohjaratkaisua, joita ovat erillisvuoteilla varustettu 550 E, parivuoteelliset 550 DF, 560 TDL sekä teliakselinen 685 DF. Kaikissa kampanjamalleissa on valmiiksi huippuvarusteet, muun muassa nestekiertoinen lattialämmitys. Ensimmäiset vaunut saapuvat meille syyskuun aikana ja odotamme innolla kun pääsemme esittelemään näitä asiakkaillemme, Ari lisää.


Kerro mielipiteesi artikkelista: