Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Tarvikkeet matkallesi ProCaravanin verkkokaupasta - Tuotepäällikön vinkit reissuihin

Tarvikkeet matkallesi ProCaravanin verkkokaupasta - Tuotepäällikön vinkit reissuihin

29.7.2021

Ladataan...

Pro-Caravanin verkkokaupasta löydät varusteet ja tarvikkeet matkallesi. Laajasta valikoimastamme löytyy tänä päivänä runsaasti tuotteita caravan-harrastuksen eri osa-alueilta. Lue juttumme verkkokaupan perustamisesta ja nappaa tuotepäällikön vinkit tulevia reissujasi varten!

Reilu vuosi sitten, keväällä 2020 laajensimme toimintaamme verkkokauppaan, sillä halusimme palvella asiakkaitamme paremmin myös verkossa. Vallitseva tilanne antoi osaltaan sysäyksen pohtia vaihtoehtoisia tapoja palvella asiakkaitamme. Verkkokaupan perustaminen sopi lisäksi hyvin ProCaravanin periaatteeseen toimia täyden palvelun caravanliikkeenä.

Olemme tyytyväisinä saaneet todeta, että verkkokauppa on otettu hyvin vastaan. Verkkokaupan kehitystyö on alkanut mukavasti ja tuotevalikoimamme on laajentunut koko ajan. Valikoimastamme löytyy jo yli 3000 tuotetta. Meiltä löytyy myytävien ajoneuvojen lisäksi laaja valikoima erilaisia varusteita ja tarvikkeita, alansa parhailta valmistajilta. Haluammekin, että asiakkaamme voivat löytää meiltä laadukkaat tuotteet helposti mukaan matkalle. Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti, ja olemme saaneet paljon rakentavaa palautetta, jolla olemme voineet viedä verkkokauppaa eteenpäin. Verkkokauppamme takana työskentelee intohimoinen tiimi, ja reilussa vuodessa verkkokauppa on kehittynyt rutkasti. Kehitystyö myös jatkuu edelleen ja kaikenlainen palaute on meille arvokasta. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta pyrimme toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Toimitustapojamme ovat Matkahuollon bussipaketit, kotiinkuljetus ja nouto Espoon noutopisteeltämme.

Tulevia reissuja varten tuotepäällikkö nostaa esille seuraavat tuotteet verkkokaupastamme. Näillä tuotteilla piristät kesän reissuja, suuntautuivat ne sitten kotimaahan tai ulkomaille.

➡ Etutelttamatot ovat erinomainen lisävaruste etutelttoihin, sillä ne pitävät vedon ja kosteuden poissa etuteltastasi. Matot eivät pelkästään estä kosteuden ja veden tunkeutumista sisälle, vaan ne myös estävät pohjasta nousevaa kosteutta, joka lämpötilan vaihteluissa (erityisesti öisin tai sääolosuhteiden muuttuessa) tiivistyy teltan seiniin, etupäässä kattoalueelle. Tämän lisäksi telttamatot luovat etuteltasta miellyttävän lisätilan, jossa on mukava oleskella ja viettä aikaa. Ja toki ne pitävät myös paremmin maassa viihtyvät ötökät poissa. Tutustu etutelttamattoihin tästä.

➡ Kylmälaukut ovat mahtava lisä mm. piknik-reissuihin! Valikoimastamme löytyy runsaasti kylmälaukkuja eri kokoisina ja erilaisilla jäähdytystekniikoilla varustettuina. Nämä mallit toimivat yleensä joko 12 V tai 230 V käyttöjännitteellä. Tämän lisäksi löytyy myös perinteisimpiä malleja, joihin täytyy lisätä omat kylmäkallet. Laadukkaassa kylmälaukussa niin ruoat kuin juomat pysyvät viileinä ja käyttökelpoisina pitkään. Laukku kannattaa valita omien retkien keston ja tilantarpeen perusteella. Löydät valikoiman täältä.

➡ Kuljetustelineillä kaikki tarvittava mukaan reissuihin! Meiltä löytyy monenlaisia kuljetustelineitä erilaisiin tarpeisiin, otitpa reissuusi sitten mukaan polkupyörän tai kajakin ne kulkevat reissuissa mukana turvallisesti. Mikäli taas kaipaat lisää säilytystilaa, ovat erilaiset kuljetus- ja säilytyslaatikot erinomainen ratkaisu. Koppaa myös vinkkimme pyörätelineen valintaan. Kuljetustelineet löydät täältä.

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään