Olemme poikkeuksellisesti suljettuna pe-la 25.-26.6.2021. Mukavaa ja aurinkoista juhannusta! ☀️🌸

2021 uutuudet

Knaus 2021 mallisto

Matkailuajoneuvoja jo 60 vuoden ajan – Tutustu juhlamallistoon!

60 vuotta lomailun iloa! Helmut Knausin 100‐vuotisjuhlan ja 60‐vuotisen brändimme vuosipäivänä haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme! Teidän luottamuksenne ansiosta olemme yksi matkailuajoneuvoalan menestyneimmistä tuotemerkeistä. Se motivoi meitä innovoimaan tuotteitamme jatkuvasti, sinun tarpeisiisi parhaiten sopiviksi.

Weinsberg 2021 mallisto

Olemme Weinsbergillä tehneet kaikkemme tehdäksemme lomastasi mahdollisimman hyvän jo yli 50 vuoden ajan.

Meillä on paras osaaminen, ammattitaito sekä todellinen intohimo retkeilyyn. Voit kokea sen itse!

Mallivuodesta 2021 lähtien toimitamme kaikkien uusien Weinsberg ajoneuvojen mukana MediKit Voucher etusetelin, jolla voit näppärästi tilata ilmaiseksi internetistä oman matka‐apteekin.

Rapido 2021 mallisto

40 vuotta sitten valmistimme ensimmäisen RAPIDO-matkailuauton, Randonneur 410 -mallin.

Siitä asti olemme kehittäneet taukoamatta mallejamme kuuntelemalla tarkkaan asiakkaidemme tarpeita. Suunnittelijoidemme tiimi on kehitellyt sinulle vuoden 2021 uuden vuosikerran, jonka sisä- ja ulkotiloissa on lukuisia uusia ominaisuuksia. Kuvastomme sivuilla huokuu RAPIDON uudet tuulet.

Dreamer 2021 mallisto

DREAMER kehittää joka vuosi ajoneuvojen sisätilojen järjestystä ja tukeutuu Groupe RAPIDO -konsernin voimaan tarjotakseen innovatiivisia tilaratkaisuja ja korkeatasoisia tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla.

Matkustitpa sitten kaksin, perheen tai ystävien kanssa, hiekkarannoille tai kauniille vuorille, kesällä tai talvella, anna DREAMER-ajoneuvosi ohjata sinut kauneimpiin kohteisiin ja tutustu maapallomme runsaslukuisiin nähtävyyksiin ennennäkemättömällä tavalla.

Ci 2021 mallisto

Saamme iloksemme tiedottaa, että olemme Ci:n uusi jälleenmyyjä

Ci kuuluu italialaiseen Trigano Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista. Trigano valmistaa puoli-integroituja-, integroituja-, alkovi- sekä retkeilyautoja. Ci on tällä hetkellä ainoa Suomeen tuotava italialainen brändi ja se kasvattaa markkinaosuuttaan koko ajan.