Kuljetuspalvelut

Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä. Toimitustapa riippuu sijainnista ja tilauksen koosta. Tilaukseesi sopivat toimitusvaihtoehdot löydät ostoskorista ennen tilauksen hyväksymistä.

Toimitustavat

Bussipaketti
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin ja sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Kotijakelu

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähetyksestä ja jaetaan vastaanottajalle kotiin (kotiovelle) jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Paketti jaetaan vastaanottajalle ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 3-4 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Kuljetusliike sopii kanssasi tarkemman toimituspäivän ja -ajan.

Toimituksen vastaanottaminen
Toimitusta vastaanotettaessa asiakkaan tulee tarkistaa, ettei lähetys ole vaurioitunut ja että pakkausten määrä täsmää lähetelistan kanssa. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluun. Ilmoitus on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.