Knaus Van Ti Plus Platinum Selection 2022 matkailuauto

Hinta alkaen 89.990,00 €

Ainutlaatuinen all-rounder – kaikille teille! Nelivetoinen Knaus Van Ti Plus Platinum selection MAN TGE -alustalla

 • Nyt rajattu erä näitä ainutlaatuisia matkailuajoneuvoja PLATINUM SELECTION ‐kampanjavarustuksella!
 • Modernit ajoavustinjärjestelmät ja huippu ajo-ominaisuudet
 • Maksimaalinen asumismukavuus erottuvalla ajodynamiikalla
 • Kompakti koko ulkoa, leveys vain 220 cm - tilantuntua sisällä

  Pohjaratkaisut

  650 MEG (2022) PLATINUM SELECTION

  Column 1 Column 2
  Pituus 699 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 3
  Vuodepaikat 2

  Tyylikäs ulkomuoto

  Todellinen katseenvangitsija niin sisä– kuin ulkopuolelta! Harmaa metalliväri, 17" ‐kevytmetallivanteet (MAN) ja Campovolo Grey ‐sivupaneelit kruunaavat ulkoisen ilmeen.

  Huippuvarusteet

  PLATINUM SELECTION ‐kampanjaan sisältyy muun muassa neliveto, 177 hv ‐moottori, kahdeksanportainen automaattivaihteisto, ohjaamon manuaalinen „Climatic“ -ilmastointijärjestelmä, erikoisverhoilu ACTIVE ROCK PLATINUM SELECTION ‐brodeerauksella sekä paljon muita oleellisia varusteita!

  Ruoanlaittoa ja nautintoa upeilla näköaloilla

  KNAUS PREMIUM ‐oven kautta valoa ja päivänpaistetta matkailuautoosi! Hyönteisverkko‐ovi pitää kutsumattomat vieraat loitolla. Sisällä autossa on kokkia ilahduttava tilava keittiö, jossa on suuri jääkaappi, tilavat ja tukevat laatikot sekä paljon säilytyslokeroita. Iltaisin tunnelmavalaistus luo kotoisan ilmapiirin olo‐ ja makuuhuoneseen!

  Muuntautuva kylpyhuone

  KNAUS VAN TI PLUS 650 MEG PLATINUM SELECTION -matkailuauton kylpyhuoneessa on tyylikäs valaistus ja laadukkaat kalusteet. Erityinen yksityiskohta on käännettävä seinä, jonka takaa avautuu tilava suihkukaappi. Magneettilukon ansiosta suihkun ovi voidaan sulkea vesitiiviisti.

  Malliston uutuudet myynnissä nyt

  logo

  Knaus matkailuajoneuvot

  Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto? KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Valittavanasi on lukuisia malleja, enemmän eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuautosi. Tämä on sitä vapautta, jota olet kaivannut lomallasi.