Knaus Van Ti Plus Platinum Selection VW 2023 matkailuauto

Hinta alkaen 101.290,00 €

Täydellinen yhdistelmä - ketterä Knaus Van Ti -sarja ja huippuajo-ominaisuuksilla varusteltu Volkswagen Crafter. Knaus Van Ti Plus on nelivetoinen all-rounder kaikille teille!

 • PLATINUM SELECTION ‐kampanjavarustus
 • Modernit ajoavustinjärjestelmät ja huippu ajo-ominaisuudet
 • All-rounder 4 x 4
 • Saatavilla 2 pohjaratkaisua

  Pohjaratkaisut

  650 MEG (2023) PLATINUM SELECTION

  Column 1 Column 2
  Pituus 699 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 3
  Vuodepaikat 2

  Lisätiedot

  700 LF (2023) PLATINUM SELECTION

  Column 1 Column 2
  Pituus 747 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 2
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  Tyylikäs ulkomuoto

  Todellinen katseenvangitsija niin sisä– kuin ulkopuolelta! Harmaa metalliväri, 17" alumiinivanteet ja Campovolo Grey ‐sivuseinät kruunaavat ulkoisen ilmeen.

  Huippuvarusteet

  PLATINUM SELECTION ‐kampanjassa on mukana neliveto, 177 hv ‐moottori, kahdeksanportainen automaattivaihteisto, ohjaamon manuaalinen „Climatic“, ilmastointijärjestelmä, erikoisverhoilu ACTIVE ROCK PLATINUM SELECTION ‐brodeerauksella sekä paljon muita tärkeitä varusteita kampanjahintaan sisällytettynä!

  Ruoanlaittoa ja nautintoa upeilla näköaloilla

  Sisällä autossa on kokkia ilahduttava tilava keittiö, jossa on suuri jääkaappi, tilavat ja tukevat laatikot sekä paljon säilytyslokeroita. Iltaisin tunnelmavalaistus luo kotoisan ilmapiirin olo‐ ja makuuhuoneseen!

  Muuntautuva kylpyhuone

  KNAUS VAN TI PLUS 650 MEG PLATINUM SELECTION -matkailuauton kylpyhuoneessa on tyylikäs valaistus ja laadukkaat kalusteet. Erityinen yksityiskohta on käännettävä seinä, jonka takaa avautuu tilava suihkukaappi. Magneettilukon ansiosta suihkun ovi voidaan sulkea vesitiiviisti.

  logo

  Knaus matkailuajoneuvot

  Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto? KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Valittavanasi on lukuisia malleja, enemmän eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuautosi. Tämä on sitä vapautta, jota olet kaivannut lomallasi.