Procaravanin edustamat merkit

Rapido

Laadukas ranskalainen matkailuajoneuvovalmistaja Rapido on kasvanut eurooppalaiseksi konserniksi ja yhdeksi hyvin varusteltujen matkailuautojen markkinajohtajista.

Rapidon vetovoima perustuu ennen kaikkea laatuajatteluun: Rapido tunnetaankin viimeistellystä jäljestään – se on onnistunut säilyttämään valmistuksessa käsityöläisperinteen ja tarkat työtavat. Rapidolla on yli 55 vuoden kokemus valmistajana.

Tutustu Rapidoon tarkemmin

Knaus

Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto?

KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Valittavanasi on lukuisia malleja, enemmän eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuautosi. Tämä on sitä vapautta, jota olet kaivannut lomallasi.

Tutustu Knaus matkailuautoihin

Dreamer

Dreamer on uusi tulokas Suomen markkinoilla. Laadukkaisiin retkeilyautoihin erikoistunut valmistaja on osa ranskalaista Rapido-konsernia. Valikoimassa Dreamerilla on eri kokoisia ja eri varustetasoisia retkeilyautoja. Dreamerin vahvuuksia ovat ajaton design, erityisen hyvin optimoidut säilytystilat ja muunneltavat kalusteet.

Tutustu Dreameriin

Weinsberg

Toinen toistaan houkuttelevampia! Matkailuautomme muodostavat upean malliston ja täyttävät lomamatkailuun liittyvät toiveesi henkilökohtaisella tasolla. Olemme tuoneet markkinoille CaraCompact‐mallin, jolla teet viikonloppuretkiä puolisosi kanssa kahdestaan tai matkailet ystävien kesken. Jos tarvitset enemmän tilaa, voit valita erittäin muuntautumiskykyisen CaraLoft‐ tai CaraSuite ‐mallin.

Tutustu Weinsberg matkailuautoihin

Ci

Saamme iloksemme tiedottaa, että olemme Ci:n uusi jälleenmyyjä

Ci kuuluu italialaiseen Trigano Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista. Trigano valmistaa puoli-integroituja-, integroituja-, alkovi- sekä retkeilyautoja. Ci on tällä hetkellä ainoa Suomeen tuotava italialainen brändi ja se kasvattaa markkinaosuuttaan koko ajan.

Tutustu Ci mallistoon (tulossa pian!)