Procaravanin edustamat merkit

ProCaravanin valikoimaan kuuluu alan vahvimmat merkit: saksalaiset Knaus ja Weinsberg, ranskalaiset Rapido ja Dreamer sekä italialainen Ci. Valikoimamme on kattava, joten sopivia ajoneuvoja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Aloita matkasi meiltä!

Knaus

Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto?

KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Valittavanasi on lukuisia malleja, enemmän eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuautosi. Tämä on sitä vapautta, jota olet kaivannut lomallasi.

Rapido

Laadukas ranskalainen matkailuajoneuvovalmistaja Rapido on kasvanut eurooppalaiseksi konserniksi ja yhdeksi hyvin varusteltujen matkailuautojen markkinajohtajista.

Rapidon vetovoima perustuu ennen kaikkea laatuajatteluun: Rapido tunnetaankin viimeistellystä jäljestään – se on onnistunut säilyttämään valmistuksessa käsityöläisperinteen ja tarkat työtavat. Rapidolla on yli 55 vuoden kokemus valmistajana.

Weinsberg

Toinen toistaan houkuttelevampia! Matkailuautomme muodostavat upean malliston ja täyttävät lomamatkailuun liittyvät toiveesi henkilökohtaisella tasolla. Olemme tuoneet markkinoille CaraCompact‐mallin, jolla teet viikonloppuretkiä puolisosi kanssa kahdestaan tai matkailet ystävien kesken. Jos tarvitset enemmän tilaa, voit valita erittäin muuntautumiskykyisen CaraLoft‐ tai CaraSuite ‐mallin.

Ci

Saamme iloksemme tiedottaa, että olemme Ci:n uusi jälleenmyyjä

Ci kuuluu italialaiseen Trigano Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista. Trigano valmistaa puoli-integroituja-, integroituja-, alkovi- sekä retkeilyautoja. Ci on tällä hetkellä ainoa Suomeen tuotava italialainen brändi ja se kasvattaa markkinaosuuttaan koko ajan.

Tabbert

TABBERT on rakentanut Premium -matkailuvaunuja lähes 70 vuoden ajan ja on yksi Euroopan luotetuimpia matkailuajoneuvomerkkejä perustamisestaan ​​lähtien. ProCaravan edustaa Tabbert -merkkiä ainoana Suomessa!