ProCaravanin kesänäyttely 10.-12.6.2022

Vihdoinkin lämmintä ja aurinkoista - kesä on täällä ja karavaanikausi parhaimmillaan. Nyt on oiva tilaisuus tulla tutustumaan ProCaravanin ajoneuvovalikoimaan ja hankkia matkailuajoneuvo kesän reissuihin!

ProCaravanin kesänäyttelyt järjestetään 
10.-12.6.2022 (pe 9-17, la-su 10-15) Nummelassa ja Ylivieskassa.

  • Nähtävillä 2022 uutuuksia sekä laaja valikoima käytettyjä matkailuajoneuvoja
  • Esittelyssä: Knaus Südwind 60 YEARS - uudistunut huippuvarusteltu kampanjamalli!
  • ProCaravan Lisäturva vuodeksi kaupan päälle!
  • Tarjolla grillimakkaraa ja jäätelöä!

Näyttelyssä esillä olevia ajoneuvouutuksia

TABBERT VIVALDI NORDIC EDITION

Tabbert meiltä ainoana Suomessa! Tyylikäs premium-luokan vaunu saatavilla nyt uskomattomilla NORDIC EDITION -varusteilla! Tämä mallisarja on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Saatavilla neljä eri pohjaratkaisua.

Myynnissä olevat ajoneuvot

WEINSBERG CARABUS EDITION SCANDIC

Suomen myydyin retkeilyauto Edition Scandic -varusteilla - soveltuu pohjoisiin olosuhteisiin! Molemmissa toimipisteissä nähtävillä useampia pohjaratkaisuja.

Myynnissä olevat ajoneuvot

KNAUS SÜDWIND 60 YEARS

Tyylikäs uudistunut Südwind 60 YEARS juhlamalli mahtavilla kampanjavarusteilla! Tämä monipuolinen ja tyylikäs mallisarja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Molemmissa toimipisteissä nähtävillä useampia pohjaratkaisuja.

Myynnissä olevat ajoneuvot

KNAUS VAN TI PLUS PLATINUM SELECTION

Nelivetoinen MAN TGE-alustainen matkailuauto Platinum Selection -kampanjavarusteilla. Saatavilla rajoitettu erä 650 MEG erillisvuodemallia!

Myynnissä olevat ajoneuvot

CI ELLIOT

FORD-alustaisia puoli-integroituja matkailuautoja suoraan varastosta! Tyylikkäät ja valoisat sisätilat ja vakiona 170 hv moottori.

Myynnissä olevat ajoneuvot

Knaus Südwind 60 YEARS

Knausin suosittu Südwind -mallisarja nyt kattavalla 60 YEARS -kampanjavarustuksella. Tyylikkäästä ja laadukkaasta Südwind-mallista on saatavilla useita eri pohjaratkaisuja, aina näppäristä kahden hengen vaunuista tilaviin perhevaunuihin.

ProCaravanin molemmissa toimipisteissä on nähtävillä useampia pohjaratkaisuja ja vaunuja on saatavilla suoraan varastosta. Vielä ehdit löytää itsellesi sopivan Knaus Südwind -matkailuvaunun kesän reissuihin!

Huolettomuutta ajoneuvon omistamiseen - Vuosi ProCaravan Lisäturvaa ilmaiseksi

Tarjoamme ProCaravanin Lisäturvan kesänäyttelyssä myytyihin ajoneuvoihin vuodeksi ilmaiseksi!

ProCaravan Lisäturva -vakuutus tuo huolettomuutta matkailuajoneuvon omistamiseen. ProCaravan Lisäturva on saatavilla sekä uusiin ajoneuvoihin takuun jatkoksi että lisäturvaksi käytettyihin ajoneuvoihin. ProCaravan Lisäturva kattaa äkillisen ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen osalta ajoneuvon mekaanisia ja elektronisia osia.

Huom! Tarjous koskee ajoneuvoja, joihin lisäturva on saatavilla. Muihin myytyihin ajoneuvoihin tarjoamme 300€:n tarvikelahjakortin procaravan.fi -verkkokauppaan

Kesä = jäätelö + grillimakkara

Mitä olisi kesä(näyttely) ilman jäätelöä ja grillimakkaraa? Tarjoamme koko näyttelyviikonlopun ajan grillimakkaraa ja jäätelöä. Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan ihanasta kesäisestä tunnelmasta!