Rapido 6F-sarja

Hinnat alkaen 92.600 €

Rapidon myydyin puoli-integroitujen mallisarja! Jokaiseen malliin on saatavilla lisävarusteena sähkötoiminen laskuvuode, jolloin makuupaikkoja on neljälle.

 • Scandinavian Exclusive -varustepaketti vakiovarusteena Suomessa
 • Sisustuksessa hienostunut ranskalainen tunnelma ja viimeistelty työnjälki
 • Soveltuu pohjoisiin olosuhteisiin
 • Alustana Peugeot 2,2L 140 hv

  Pohjaratkaisut

  666 F ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 3

  Lisätiedot

  686 F

  Column 1 Column 2
  Pituus 720 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 3

  Lisätiedot

  696 F ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 3

  Lisätiedot

  Valmiina pohjoisiin olosuhteisiin

  Vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -varustepaketti, johon kuuluu muun muassa Truma EH -lämmitin, Sähkökäyttöinen lattialämmitys, Lämmitetty harmaavesisäiliö, Multimediasoitin, Peruutuskamera, Ulkosuihku ja Asuinosan mattosarja. Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen, sisällä tarkenee!

  Laskuvuoteella tai ilman

  Rapido 6F-mallisarjan jokaiseen malliin on saatavilla lisävarusteena sähkötoiminen laskuvuode, jolloin makuupaikkoja on kolmen makuupaikan sijaan neljä. Ilman laskuvuodetta kolmannen makuupaikan saa pöytäryhmästä (pöydän voi laskea alas) - laskuvuoteen kanssa tämä mahdollisuus poistuu (pöydän jalka on kiinteä).

  Ultimate line - ainutlaatuiset varusteet

  6F-mallisarjan 666F ja 696F -mallit ovat varustettu vielä kattavammin Ultimate line -erikoisvarusteilla. Näihin malleihin kuuluu vakiovarusteena seuraavat varusteet: 16" alumiinivanteet, CP PLUS -lämmityksen hallintajärjestelmällä, Keskuspölynimuri, TEP-istuinverhoilu ja oleskelutilan tyynyt ULTIMATE LINE, Oleskelutilassa ja makuuhuoneessa himmennettävä epäsuoravalaistus, Suihkun ovet magneettisella lukituksella ja mattamustalla viimeistelyllä, Taustavalaistu suihkupylväs alumiinijäljitelmää, Valkoinen suihkuallas ja Musta suihkuritilä.

  Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

  • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
  • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
  • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!