Rapido 80dF-sarja

Hinta alkaen 116.500 €

Tyylikäs täysintegroitu mallisarja, joka soveltuu hyvin talvisiin olosuhteisiin kaksoispohjan ansiosta!

 • Laadukas AL-KO-alusta
 • Suuret kaksoispohjan säilytystilat, käytettävissä sekä ulkoa että sisältä
 • Vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -paketti
 • 8066dF ja 8096dF ULTIMATE LINE -erikoismalleja

  Pohjaratkaisut

  8066dF ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.650 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  8086dF

  Column 1 Column 2
  Pituus 720 cm
  Kokonaismassa 3.650 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  8096dF ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.650 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  Tyylikäs ULTIMATE LINE -malli

  80dF-mallisarjan mallit 8066dF ja 8096dF kuuluvat Rapidon ULTIMATE LINE -erikoismalleihin. ULTIMATE LINE -erikoissarja sisältää vakiovarusteena täysin ennennäkemättömiä varusteita, jotka on suunniteltu lisäämään ajoneuvon mukavuutta, kuten kiinteä pölynimuri. ULTIMATE LINE -malleihin on saatu luotua ainutlaatuinen tunnelma tyylikkäällä ULTIMATE LINE -verhoilulla sekä himmennettävällä oleskelutilan ja makuuhuoneen epäsuoralla valaistuksella.

  Kaksoispohja

  Kaksoispohja on erinomainen lämmöneristäjä ja auttaa säilyttämään miellyttävän sisälämpötilan ajoneuvossa. Kaksoispohjan säilytystila sisältää nyt uusia ominaisuuksia, kuten pääsyn ulkopuolelta ja avattavan luukun esimerkiksi tuolien ja pöytien säilytykseen. Kaksoispohjaan on voitu lisätä kaikki tekniset komponentit, joten ajoneuvon sisätiloissa on enemmän säilytystilaa. Kaksoispohja lisää myös tilavuuden tunnetta ajoneuvon sisätiloissa, sillä tämän ratkaisun ansiosta koko lattiapinta-ala on voitu tehdä yhteen tasoon.

  Scandinavian Exclusive -varusteet pohjoisiin olosuhteisiin

  Valmiiksi huippuvarustellut RAPIDO 80dF -matkailuautot ovat heti lähtövalmiina reissuun, oli kohteena sitten lumiset vuoret tai aurinkoinen merenranta. Kaikissa 80dF-malleissa on vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -varustepaketti, johon kuuluu muun muassa Truma EH -lämmitin, Lämmin välipohja, Asuinosan mattosarja, Multimediasoitin ja Peruutuskamera.

  Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

  • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
  • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
  • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!