Rapido 8F-sarja

Hinta alkaen 105.600€

Ranskalaista viehätysvoimaa huokuva 8F-sarja koostuu täysintegroiduista matkailuautoista. Valmistaudu ihastumaan matkailuauton lumoon, jossa sisätilojen tyylikkyys ja ulkomuodon kaarevat linjat yhdistävät voimansa.

 • Viimeistelty työnjälki ja upeat yksityiskohdat
 • Saatavilla neljä eri pohjaratkaisua
 • Uutuutena 854F -malli - ainutlaatuinen pohjaratkaisu takaosassa sijaitsevalla tilavalla U-ryhmällä
 • Vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -paketti

  Pohjaratkaisut

  854 F

  Column 1 Column 2
  Pituus 670 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  866 F

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  886 F

  Column 1 Column 2
  Pituus 720 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  896 F

  Column 1 Column 2
  Pituus 749 cm
  Kokonaismassa 3.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  854F - valmiina illanistujaisiin

  854F malli on vuonna 2022 lanseerattu uutuus! Malliin kuuluu takaosassa oleva suuri oleskelutila, jossa on tilaa jopa seitsemälle henkilölle - viihtyisät illanistuijaiset ovat siis taattu!

  Makuupaikkoja löytyy vakiona neljälle, mutta lisävarusteena on mahdollisuus valita sähkökäyttöinen laskuvuode takaosaan, jolloin makuupaikkoja on jopa kuudelle.

  Pohjoisiin olosuhteisiin

  Kaikissa 8F-malleissa on vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -varustepaketti, johon kuuluu muun muassa Truma EH -lämmitin, Sähkökäyttöinen lattialämmitys tai lämmin välipohja kaksoispohjamalleissa, Asuinosan mattosarja, Multimediasoitin ja Peruutuskamera. Valmiiksi huippuvarustellut autot ovat heti lähtövalmiina reissuun!

  DUO'SPACE -kylpyhuone

  Mallista 854F löytyy DUO'SPACE -kylpyhuone tilojen optimoimiseen! Kylpyhuoneessa on käännettävä seinä, jolla saadaan näppärästi kylpyhuone muunnettua suihkutilaksi. Älykästä vai mitä?

  Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

  • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
  • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
  • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!