Rapido Distinction-sarja

Hinta alkaen 135.300€

Muotoilun juhlaa! DISTINCTION -sarja on nimensä veroinen, se erottautuu muista mallisarjoista innovatiivisella teknologiallaan ja tyylikkäällä muotoilullaan! Poikittainen kaksoispohjan säilytystila ja sisätilojen ensiluokkaiset tunnelmat linjakkailla kalusteilla tekevät tästä mallisarjasta erityisen.

 • Laadukas AL-KO-alusta
 • Suuret kaksoispohjan säilytystilat, käytettävissä sekä ulkoa että sisältä
 • Vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -paketti
 • Jokaisessa mallissa ULTIMATE LINE -erikoisvarustelut

  Pohjaratkaisut

  i66 Alde ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 754 cm
  Kokonaismassa 4.000 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  i96 ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 754 cm
  Kokonaismassa 4.000 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  i190 Alde ULTIMATE LINE

  Column 1 Column 2
  Pituus 799 cm
  Kokonaismassa 4.000 kg
  Istumapaikat 5
  Vuodepaikat 6

  Lisätiedot

  Tyylikäs ULTIMATE LINE -erikoismalli

  ULTIMATE LINE -erikoissarja sisältää vakiovarusteena täysin ennennäkemättömiä varusteita, jotka on suunniteltu lisäämään ajoneuvon mukavuutta, kuten kiinteä pölynimuri. ULTIMATE LINE -malleihin on saatu luotua ainutlaatuinen tunnelma tyylikkäällä ULTIMATE LINE -verhoilulla sekä himmennettävällä oleskelutilan ja makuuhuoneen epäsuoralla valaistuksella.

  Kaksoispohja

  Kaksoispohja on erinomainen lämmöneristäjä ja auttaa säilyttämään miellyttävän sisälämpötilan ajoneuvossa. Kaksoispohjan säilytystila sisältää nyt uusia ominaisuuksia, kuten pääsyn ulkopuolelta ja avattavan luukun esimerkiksi harrastusvälineiden säilytykseen. Kaksoispohjaan on voitu lisätä kaikki tekniset komponentit, joten ajoneuvon sisätiloissa on enemmän säilytystilaa. Kaksoispohja lisää myös tilavuuden tunnetta ajoneuvon sisätiloissa, sillä tämän ratkaisun ansiosta koko lattiapinta-ala on voitu tehdä yhteen tasoon.

  Scandinavian Exclusive -varusteet pohjoisiin olosuhteisiin

  Valmiiksi huippuvarustellut RAPIDO DISTINCTION -matkailuautot ovat heti lähtövalmiina reissuun, oli kohteena sitten lumiset vuoret tai aurinkoinen merenranta. Kaikissa DISTINCTION-malleissa on vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -varustepaketti, johon kuuluu muun muassa Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, Sähkötoiminen tuulilasin lämpöeristetty pimennysverho, Hyttysverkko-ovi, Multimediasoitin ja Peruutuskamera. Kaikissa malleissa (lukuunottamatta i96) on myös vakiovarusteena Alden nestekiertolämmitys.

  Keittiö suurten keittiömestareiden tyyliin

  DISTINCTION-sarjan mallien moderni keittiö on suunniteltu kaarevilla ja virtaviivaisilla linjoilla. Tyylikkäät ja nykyaikaset kalusteet maustehyllyineen mahdollistavat kokkailun keittiömestareiden tyyliin. Keittiön laatikostot ovat varusteltu sähkötoimisella ja keskitetyllä lukitusjärjestelmällä, joten ne pysyvät kiinni ajon aikana.

  Malliston uutuudet myynnissä nyt

  Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

  • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
  • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
  • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!