Rapido M-sarja

Hinta alkaen 140.300€

Eväät täydelliselle matkalle! RAPIDON M-sarja tarjoilee kaikkea mitä matkailuautoltasi voit kaivata: laatua, tyylikkyyttä, ensiluokkaista varustelutasoa ja upeita ajo-ominaisuuksia. 

 • Täysintegroidut MERCEDES AL-KO -alustat levennetyllä takaraidevälillä ja kaksoispohjan säilytystilalla
 • Vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -paketti
 • KEYLESS-START - käynnistystoiminto ilman avainta
 • ALDE-lämmitys vakiona mallissa M66 ja saatavilla lisävarusteena malliin M96

  Pohjaratkaisut

  M66 ALDE

  Column 1 Column 2
  Pituus 754 cm
  Kokonaismassa 4.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  M96

  Column 1 Column 2
  Pituus 754 cm
  Kokonaismassa 4.500 kg
  Istumapaikat 4
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  Astu sisään M-sarjan maailmaan

  Valitessasi M-sarjan hyödyt parhaasta mahdollisesta teknologiasta sekä ainutlaatuisesta alustasta, jotka yhdessä takaavat ennennäkemättömän ajokokemuksen.

  Multimediajärjestelmä DAB Mercedes MBUX: 12,5" kostetusnäytöllä varustettu MBUX-multimediajärjestelmä, jossa navigaattori sekä peruutuskamera.

  Monitoiminen ohjauspyörä, jonka korkeutta ja kaltevuutta voi säätää. Monitoimisella ohjauspyörällä voi ohjata ajotietokonetta, ajoneuvon toimintoja sekä multimediajärjestelmää irrottamatta käsiä ohjauspyörästä.

  Keyless start - käynnistystoiminta ilman avainta. KEYLESS-START -järjestelmän ansiosta voit käynnistää ajoneuvon moottorin ilman avainta.

  Scandinavian Exclusive -varusteet pohjoisiin olosuhteisiin

  Valmiiksi huippuvarustellut RAPIDO M-sarjan -matkailuautot ovat heti lähtövalmiina reissuun, oli kohteena sitten lumiset vuoret tai aurinkoinen merenranta. Kaikissa M-sarjan malleissa on vakiovarusteena kattava Scandinavian Exclusive -varustepaketti, johon kuuluu muun muassa Tuulilasin lämpöeristetty pimennysverho, Peruutuskamera kiinteällä näytöllä, Multimediajärjestelmä, Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Asuinosan mattosarja ja Truma Combi 6EH.

  M-sarjan ainutlaatuinen tyyli

  M-Sarja on ainoa Rapidon mallisarja, jolle on suunniteltu omat kalustetyyli, DUNA. Moderni, vaakasuuntaisilla puulinjoilla koristeltu DUNA leikkii eri materiaalien kontrasteilla ja luo hienostuneen tunnelman.

  Valitse kahdesta sisustuksesta

  M-sarjaan on valittavissa vaalean DUNA-sisustuksen lisäksi lämminhenkinen NACARAT-sisustus, joka on tuttu myös muista mallisarjoista. Tumman puun ja valkoisten kiiltävien kaappien yhdistelmä huokuu arvokkuutta.

  Säilytystilaa kaksoispohjassa

  M-sarjassa on kaksoispohja, joka on erinomainen lämmöneristäjä ja auttaa säilyttämään miellyttävän sisälämpötilan ajoneuvossa. Lisäksi kaksoispohjassa on hyvin säilytystilaa - kätevää, eikö?

  Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

  • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
  • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
  • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!