Tabbert Vivaldi Nordic Edition matkailuvaunu

Hinta alk. 42 980,00 €

Tabbert tulee jälleen Suomeen VIVALDI -mallisarjan NORDIC EDITION -kampanjalla! Mallisarjassa on vakiona todella kattavat varusteet ja on hinta-laatusuhteeltaan ennennäkemätön!

 • Vivaldi & Neljä vuodenaikaa - nämä NORDIC EDITION -kampanjan matkailuvaunut on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön
 • ALDE -nestekiertolämmitys sekä nestekiertoinen lattialämmitys
 • Laadukas ja tyylikäs premium-vaunu
 • Saatavilla neljä eri pohjaratkaisua

  Pohjaratkaisut

  VIVALDI 550 E (2022) NORDIC EDITION

  Column 1 Column 2
  Pituus 570 / 790 cm
  Kokonaismassa 1.900 kg
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  VIVALDI 550 DF (2022) NORDIC EDITION

  Column 1 Column 2
  Pituus 570 / 790 cm
  Kokonaismassa 1.900 kg
  Vuodepaikat 3

  Lisätiedot

  VIVALDI 560 TDL (2022) NORDIC EDITION

  Column 1 Column 2
  Pituus 588 / 808 cm
  Kokonaismassa 1.900 kg
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  VIVALDI 685 DF (2022) NORDIC EDITION

  Column 1 Column 2
  Pituus 690 / 894 cm
  Kokonaismassa 2.500 kg
  Vuodepaikat 4

  Lisätiedot

  NORDIC EDITION

  Tabbertin paluuta Suomeen juhlistetaan NORDIC EDITION -kampanjalla, johon sisältyy uskomaton määrä huippuvarusteita. Muun muassa 17" alumiinivanteet, Tabbert Premium -ulko-ovi, Sähkörappu, Mattosarja, Alden nestekiertolämmitys sekä nestekiertoinen lattialämmitys, DuoControl, Liesituuletin ja Mikroaaltouuni ovat näissä kampanjamalleissa vakiovarusteina. NORDIC EDITION on täydellinen kampanja ennennäkemättömään hintaan!

  Tyylikkyyttä ja laatua

  Tabbert on tunnettu tinkimättömästä tyylistään ja viimeistellystä työnjäljestään. Nämä matkailuvaunut huokuvat laatua ja sopivat vaativampaankin makuun. Vaunun sisustus on valoisa ja kodikas, kalusteissa on yhdistetty lämmintä puuta, valkoista ja kromia - täydellisen tyylikäs kokonaisuus.

  Vivaldi - Neljä vuodenaikaa

  Vivaldi NORDIC EDITION -malleissa on vakiovarusteena ALDE-nestekeskuslämmitys sekä ALDE-nestekiertoinen lattialämmitys, joten matkailuvaunut sopivat käytettäväksi kaikkina neljänä vuodenaikana. Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen, on sisätiloissa ihanan lämmin.

  Malliston uutuudet myynnissä nyt

  logo

  Tabbert matkailuvaunut

  TABBERT on valmistanut korkeatasoisia matkailuvaunuja jo yli 65 vuoden ajan, aina 1953 vuodesta lähtien. Tabbertin filosofiana on luoda ja kehittää tulevaisuuden matkailuvaunuja, joiden perustana ovat ensiluokkainen laatu, innovatiivisuus ja muotoilu. Nämä matkailuvaunut erottuvat ainutlaatuisella materiaalivalikoimallaan, tyylikkäillä sisätiloillaan, laadukkaalla valmistuksellaan ja käytännöllisillä tilaratkaisuillaan.

  Pieni, keskikokoinen tai suuri? Kahdelle, neljälle vai kuudelle? Muotoilu, varustelutaso ja tekniikka - riippumatta siitä, millä mallilla lähdet liikkeelle, matka Tabbertin kanssa on matka aivan uudelle tasolle! Turvallinen, trendikäs, innovatiivinen, yksinkertaisesti TABBERT! On sanomattakin selvää, että jokaisella mallisarjalla on omat vahvuutensa ja se tulkitsee ainutlaatuisen Tabbert -tuotemerkin omalla tavallaan. Monipuolisten pohjaratkaisujen ansiosta täydellinen Tabbert löytyy jokaiselle.