Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Pro-Caravan Finland Oy (2211381-5)
Ollilanojankatu 2
84100 Ylivieska

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Ari Niskanen
‭‭+358 20 728 9222
ari.niskanen@procaravan.fi

 

Rekisterin nimi

Pro-Caravan Finland Oy:n asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus ja peruste

Käytämme asiakkaan henkilötietoja Pro-Caravan Finland Oy:n ja asiakkaan välisen:
  • Asiakaspalveluun ja asiakassuhteen ylläpitoon
  • Tilausten, maksamisen, laskutuksen ja toimitusten hoitamiseen
  • Kampanjoiden ja tuotteiden markkinointiin
  • Liiketoimintamme kehittämiseen ja suunnitteluun

Asiakasrekisterin pitämisen perusteena on Pro-Caravan Finland Oy:n ja asiakkaan tilauksen perusteella syntynyt asiakassuhde, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen ja perusteltu yhteys. Asiakassuhteen perusteella Pro-Caravan Finland Oy:lle syntyy myös oikeus lähettää asiakkaalle sähköistä suoramarkkinointia (sähköposti ja/tai tekstiviesti), mikäli asiakas hyväksyy suoramarkkinointiluvan tilauksen tai kontaktin yhteydessä.

Asiakasrekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja:

Kaikki rekisteröityneet:
  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
  • Suoramarkkinointilupa
  • Muita asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten esimerkiksi asiakkaaseen yhdistettävissä oleva verkkosivujen käytöstä kerättävä tieto

Lisäksi rekisterissä voidaan käsitellä tiettyjen rekisteröityjen osalta seuraavia tietoja:

Verkkokaupassa tilauksen tehneet asiakkaat:
  • Laskutusosoite
  • Tilaushistoria ja tilaustiedot

Ajoneuvon ostaneet asiakkaat:
  • Henkilöturvatunnus
  • Kansallisuus
  • Työnantaja
  • Ammatti
  • Siviilisääty
  • Muita rahoituksen saamiseen tarvittavia tietoja
  • Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, ajoneuvotiedot sekä ajoneuvojen huoltotiedot

Ajoneuvon huoltaneet asiakkaat:
  • Ajoneuvotiedot
  • Ajoneuvon huoltotiedot

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti vain siinä tarkoituksessa mikä yllä on kuvattu ja vain siinä määrin, mitä käyttötarkoituksen vuoksi on tarpeellista. Tietoja säilytetään asiakassuhteen voimassaolon jälkeen kohtuulliseksi katsotun ajan. Henkilötiedot hävitetään asianmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot kerätään säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään asioimisen, palveluiden käytön sekä viestimisen yhteydessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Olemme toteuttaneet tarpeelliset tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain Rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, tai sellaiselle luotetulle kolmannelle taholle, joka käsittelee henkilötietoja Rekisterinpitäjän lukuun. Käyttöoikeuksia myönnetään vain sellaisille tahoille, joiden asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Kerätty tieto on suojattu palomuurein, salasanoin ja muilla asianmukaisilla teknisillä keinoilla.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Pro-Caravan Finland Oy:n asiakasrekisteriin on tallennettu ja tarvittaessa vaatia niiden korjaamista tai poistamista. Pyynnöt pyydämme lähettämään Rekisterinpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa tietojensa käyttämiseen sähköiseen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse tai seuraamalla suoramarkkinointipostiin sisältyvää ohjeistusta.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (http://www.tietosuoja.fi/).

Evästeet

Käytämme verkkokaupassa evästeitä eli käyttäjän tietokoneeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja palvelun kävijäseurannassa ja palvelun käyttäjäkokemuksen muokkaamisessa. Evästeiden avulla analysoidaan, miten käyttäjä käyttää verkkokauppaa ja sen tarjoamia palveluita. Evästeiden käyttäjästä tallentamat tiedot sisältävät tunnistetietoja selaimesta, sivuston käytöstä sekä käyttäjän tietokoneen IP-osoitteesta. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön muuttamalla oman verkkoselaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.


Oletko myymässä asuntoautoasi? Me ostamme sen!

Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä 👍

Lähetä tarjouspyyntö
Sulje