Yritys

ProCaravan on vuonna 2008 perustettu matkailuajoneuvojen jälleenmyyjäliike. Toimintamme alkoi Ylivieskassa muutaman käytetyn matkailuauton varastolla ja yhden miehen visiolla. Pitkien päivien ja sinnikkään työn ansiosta yrityksemme alkoi pikkuhiljaa kasvaa. Vuosien varrella aloitimme oman huollon, laajensimme valikoimaa uusiin matkailuajoneuvoihin ja avasimme Nummelaan toisen toimipisteen. Henkilöstön määrä on kasvanut matkan aikana tasaisesti. Ilman osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä emme olisi koskaan päätyneet tähän, sillä nyt yli 10 vuotta myöhemmin, olemme yksi alan suurimmista toimijoista.

Yrityksemme ensisijainen tehtävä on mahdollistaa asiakkaillemme matkustamisen vapaus. Matkailuautoilu ja -vaunuilu on elämäntapa, se on matkustamista ja liikkumista ilman aikatauluja, uusia maisemia ja reittejä, loputtomia mahdollisuuksia kokea ja nähdä maailmaa. Tarvitset sitten uuden matkailuajoneuvon, huollon omaan ajoneuvoosi tai matkailuajoneuvon vuokralle, me mahdollistamme sen! Parasta tässä työssä onkin nähdä asiakkaidemme nousevan juuri luovutettuun tai huollettuun matkailuajoneuvoon tyytyväinen hymy huulilla - silloin tiedämme onnistuneen!

Meidän valikoimaamme kuuluu alan vahvimmat merkit: saksalaiset Knaus ja Weinsberg, ranskalaiset Rapido ja Dreamer sekä italialainen Ci. Valikoimamme on kattava, joten sopivia ajoneuvoja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Aloita matkasi meiltä!

Toimipisteet

ProCaravan Nummela

Käyntiosoite: Hiidenmäentie 268, 03100 Nummela

Aukioloajat: Arkisin 9-17 La 10-14

Palvelut: Myynti, Huolto

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloajan ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot

ProCaravan ylivieska

Käyntiosoite: Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska

Aukioloajat: Arkisin 9-17 La 10-14

Huolto: Korjaamontie 18, 84100 Ylivieska

Aukioloajat: Arkisin 9-17

Palvelut: Myynti, Huolto

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloajan ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot