Matkailuajoneuvokauppaa jo vuodesta 2008

ProCaravanin toiminta alkoi vuonna 2008 Ylivieskassa käytettyjen matkailuajoneuvojen myynnillä. Toiminta oli aluksi pientä - sitä pyöritettiin kahden henkilön voimin, muutaman käytetyn ajoneuvon varastolla. Vuosi vuodelta, sinnikkäällä ja ahkeralla työllä saimme kasvatettua myyntiä, laajensimme toimintaamme Nummelaan ja nyt reilun kymmenen vuoden jälkeen, olemme yksi caravanalan suurimmista toimijoista.

Matkan varrelle on mahtunut paljon. Suurimpia käännekohtia ovat olleet valikoiman laajentaminen uusiin matkailuajoneuvoihin sekä Nummelan toimipisteen avaaminen. Nämä käänteet ovat vieneet meitä kohti meidän visiota - kasvaa alan houkuttelevimmaksi kumppaniksi. 

Tällä hetkellä myymme jo lähes 600 ajoneuvoa vuosittain uusille ja vanhoille karavaaniharrastajille. Haluamme tarjota asiakkaillemme ikimuistoisia reissuja ja ennen kaikkea vapauden matkustaa!

Palvelemme tiiviin perheyrityksen lailla

Välittävä, ammattitaitoinen ja oikeudenmukainen ovat yrityksemme arvoja, jotka ohjaavat koko toimintaamme niin työyhteisössä kuin asiakaspalvelutilanteissa.

ProCaravanin työyhteisö on tiivis, arvostamme toistemme ammattitaitoa ja välitämme aidosti toisistamme. Valttikorttejamme ovat erityisesti vahva tekemisen palo sekä yhteistyön voima.

Osallistamme reilun 20 hengen tiimimme yhteiseen päätöksentekoon ja kehittämistyöhön. Vuosien varrella tapahtunut kasvu on on ollut ennenkaikkea ahkeran, sitoutuneen ja osaavan työyhteisömme ansiota.

Tarjoamme täyden palvelun alusta loppuun

Tarjoamme palvelua koko karavaaniharrastuksen elinkaaren ajan - aina ajoneuvon myynnistä ostoon.

Myyntitiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista myyjistä, jotka auttavat löytämään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan matkailuajoneuvon monipuolisesta valikoimastamme.

Uusien ajoneuvojen valikoima koostuu alan vahvimmista merkeistä: saksalaiset Knaus, Weinsberg ja Tabbert, ranskalainen Rapido sekä italialainen Ci. Käytettyjen matkailuajoneuvojen valikoima on runsas ja myymme ne aina laitetarkastettuina. Laaja valikoimamme takaa, että ajoneuvoja löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen.

Sopivan ajoneuvon lisäksi saat meiltä myös kaiken muun tarpeellisen, jotta automatkailu sujuu mutkattomasti: kokonaisvaltaisen huollon kaiken merkkisille matkailuajoneuvoille sekä asianmukaiset varusteet, tarvikkeet ja varaosat. Jos harrastuksesi tulee joskus tiensä päähän, ostamme ajoneuvosi ja myymme kätevästi eteenpäin.

Tuomme karavaanarielämän 2020-luvulle

Katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin, sillä matkailuajoneuvoala elää nyt uutta nousukautta. Iäkkäämmän sukupolven rinnalla automatkailun ilon ovat löytäneet myös nuoret aikuiset. Olemme innoissamme siitä, että yhä useampi ihastuu karavaanarielämään ja jää siihen koukkuun.

Mielestämme automatkailu on parhaimmillaan antoisa elämäntapa, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kokea ja nähdä maailmaa. Seuraava seikkailu voi odottaa jo muutaman mutkan takana. Aloita siis matkasi meiltä!

Toimipisteet

ProCaravan Nummela

Käyntiosoite: Hiidenmäentie 268, 03100 Nummela

Aukioloajat: Arkisin 9-17 La 10-14

Palvelut: Myynti, Huolto

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloajan ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot

ProCaravan Ylivieska

Käyntiosoite: Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska

Aukioloajat: Arkisin 9-17 La 10-14

Huolto: Korjaamontie 18, 84100 Ylivieska

Aukioloajat: Arkisin 9-17

Palvelut: Myynti, Huolto

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloajan ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot

ProCaravan Lahti

Käyntiosoite: Pasaasi 3, 15700 Lahti

Aukioloajat: Arkisin 9-17 La 10-14

Palvelut: Myynti

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloajan ulkopuolella. Ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot