Rapido asuntoautot ja retkeilyautot ProCaravanilta

Rapido asuntoautot ja retkeilyautot ProCaravanilta

Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

 • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
 • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
 • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!

Tutustu uutuuksiin

Nauti matkastasi monipuolisesti ja omana itsenäsi

Huippuluokan Rapido-asuntoautot ja Rapido-retkeilyautot ovat toimineet malliesimerkkinä jo 60 vuoden ajan. Syy on selvä: Rapido on taidepuuseppä Constant Rousseaun vuonna 1961 huonekalutehtaan sivuliikkeeksi perustama yritys. Sen perustamisesta lähtien on jatkuvasti luotu uusia brändejä täydentämään valikoimaa esimerkiksi edullisilla alkovilla ja puoli-integroiduilla matkailuautoilla – aina alkuperäistä käsityöperinnettä säilyttäen: selkeä rakkaus hyvin tehtyyn työhön näkyy kaikissa Rapido-asuntoautoissa ja Rapido-retkeilyautoissa.

Koko mallisarja huokuu ranskalaista tunnelmaa. Siinä yhdistyvät käsityöläisten tietotaito, sekä mukavuus ja eleganssi. Viimeistelty työnjälki ja huolellisesti harkitut yksityiskohdat ovat lahjakkaiden suunnittelijoiden, puuseppien, sähköteknikkojen ja insinöörien osaamisen tulosta. Jo maailman ensimmäinen Rapido-matkailuauto, Randonneur 410 -malli, oli heti herättänyt kiinnostuksen caravan-harrastajissa.

Nykyään ranskalaista Rapidoa johtaa Rousseau-perheen kolmas sukupolvi, joka on onnistunut pitämään merkin suosion ja kysynnän vakaana. Tyytyväisyys on ilmeistä – monet matkailuautoharrastajat kertovat löytäneensä suosikkinsa Rapido-mallisarjasta. Yli puolet heistä käyttää jo toista tai kolmatta Rapido-asuntoautoaan tai Rapido-retkeilyautoaan. Yhtenä Euroopan markkinoiden suosituimmista matkailuautomerkeistä on myös jälleenmyyntiarvo parempi kuin monilla muilla malleilla.

Premium-brändi erittäin korkealla varustetasolla

Ranskalainen Joie de Vivre näkyy mallisarjan ainutlaatuisuudessa ja kauneudessa. Rapido-asuntoautot ja Rapido-retkeilyautot erottuvat selvästi hienostuneilla kalusteilla ja moitteettomasti suunnitelluilla sisustuselementeillä, teknisellä suorituskyvyllä ja huipputason varusteilla.

Rapidon varustetaso onkin yksi markkinoiden parhaista ja monipuolisimmista. Brändi tekee vaikutuksen lisäeduilla, kuten ulkosuihkulla, olohuoneen matolla tai multimediasoittimella. Voit valita tarpeidesi mukaan myös XXL-saarekevuoteen joihinkin malleihin tai erillisvuoteen.

Voit olla varma, että Rapidon vakiovarustelu on aina kattava. Lisäksi tarjoamme Suomessa Scandinavian Exclusive -varusteita kaikkiin Rapido-asuntoautoihin ja Rapido-retkeilyautoihin, jotta voit ajaa myös pohjoisissa olosuhteissa turvallisesti ja mukavasti. Paketti sisältää mm.

 1. Truma EH-lämmittimen
 2. Sähköisen lattialämmityksen
 3. Lämpimän välipohjan
 4. Lämmitetyn harmaavesisäiliön

Täältä löydät lisätietoa matkailuautoilijan talvitarpeista ja pakkasilla selviytymisestä.

Vaihtoehtoisesti joissakin Rapdioissa on myös sähkökäyttöinen laskuvuode, jolloin makuupaikkoja on neljä kolmen sijasta. Kuvittele lisäksi himmennettävä epäsuoravalaistus oleskelutilaan ja makuuhuoneeseen, magneettilukolla varustetut suihkuovet tai taustavalaistu suihkupylväs. Kaikki tämä luksus on mahdollista Rapido-asuntoautoissa ja Rapido-retkeilyautoissa Ultimate-sarjan erikoisvarusteilla.

Vie ajoneuvosi toimivuus ja mukavuus seuraavalle korkeammalle tasolle hankkimalla

 1. 16" alumiinivanteet,
 2. CP PLUS -lämmönhallintajärjestelmä,
 3. Keskuspölynimuri,
 4. TEP-istuinverhoilu ja oleskelutilan tyynyt
 5. TV-pöytä

Seitsemän eri mallisarjaa jokaiseen tarpeeseen

Rapido-mallisarjaan kuuluu täys- ja puoli-integroituja asuntoautoja, joita on saatavana erilaisilla pohjaratkaisuilla. Oikealla sisustuksella ja varustuksella suurempiin malleihin mahtuu jopa kuusi henkilöä.

Juuri nerokkaasti suunnitellut sisätilat tekevät Rapido-asuntoautoista ja Rapido-retkeilyautoista toimivia ja tilavia, mutta myös helppokäyttöisiä. Kompaktin koon ansiosta pääset helposti liikkumaan niin erämaassa kuin kaupungin rantabulevardilla, aurinkoisella merenrannalla tai lumisilla kukkuloilla.

Rapidoilla on myös todistetusti pitkä käyttöikä. Mallisarjan tukeva rakenne soveltuu ajoon myös ankarissa olosuhteissa. Kokeile matkaa Sveitsin lumihuippuisten Alppien halki tai Islannin läpi aktiivisille tulivuorille, karkeiden sorateiden kautta. Oikeilla varusteilla huomaat, että voit matkustaa Rapidollasi minne tahansa – myös kaukaisiin maihin.

Rapidon myydyin puoli-integroitu malli: Rapido 6F, johon kuuluu esimerkiksi erillinen ulkosuihku ja wc.

Suosituksemme ympärivuotiseen käyttöön: Rapido 80dF on voittoisa täysintegroitu klassikko. Sisällä on paljon tilaa olla ja elää – niin kesän helteessä kuin kylminä talviöinä.

Katso kaikki saatavilla olevat Rapido-mallit.

Ennen ostopäätöstä, ota yhteyttä myyjimme tai käy liikkeessämme. Kokeneet asiantuntijamme Lahdessa, Nummelassa ja Ylivieskassa auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivimman Rapido-matkailuauton tai Rapido-retkeilyauton oikeilla varusteilla.

Rapido matkailuajoneuvot