Weinsberg matkailuautot, ‐vaunut ja retkeilyautot ProCaravanilta

Weinsberg matkailuautot, ‐vaunut ja retkeilyautot ProCaravanilta

Kohti uusia seikkailuja saksalaisen Weinsberg-brändin kanssa! Yli 50 vuoden historiaa kirjoittanut Weinsberg toteuttaa unelmasi täydellisestä leirintälomasta. Lähde vaivattomasti matkalle kompaktilla retkeilyautolla tai tilavalla matkailuautolla puolisosi, 2–3 ystävän, tai koko perheen kanssa.

Tutustu uutuuksiin

Suomen ylivoimaisesti ostetuin retkeilyauto

Vaihtoehtoja on runsaasti, mutta tämän hetken ehdoton ykkösnyrkki on runsastilainen, ympärivuotiseen käyttöön muunneltava CaraBus Edition Scandic Weinsberg retkeilyauto. Se on kompakti, ketterä ja käytännöllinen.

Klassisesti suunniteltu CaraBus on monikäyttöinen. Se soveltuu erityisen hyvin pohjoiseen ulkoilmaelämään, jossa auto on kyettävä pitämään lämpimänä kovassakin pakkasessa. Esimerkiksi eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö mahdollistaa vesijärjestelmän käytön ilman pelkoa yöpakkasten aiheuttamista vaurioista, kun taas lattialämmitys pitää jalat miellyttävän lämpiminä vuodenajasta riippumatta. Opi lisää talvimatkailuvaatimuksista täältä.

CaraBus retkeilyauton ehdoton plussa on nostokatto, joka antaa tilaa ja mahdollisuuden nukkua tähtitaivaan alla. Kyseisen Weinsberg retkeilyauton omistajana sinun ei myöskään tarvitse huolehtia säilytystilasta. Retkeilyauto on niin tilava, että reissuun mahtuu mukaan kolme ystävää ilman, että yhdenkään tarvitsee keventää matkalaukkuaan.

Weinsberg retkeilyauto – enemmän kuin pakettiautosta muunneltu loma-auto

Weinsberg retkeilyautot eivät ole pakettiautoista muunneltuja kulkuneuvoja, vaan suunniteltu alusta alkaen matkailu- ja retkeilykäyttöön.

Fiksu tilankäyttö on Weinsbergin retkeilyautossa kaikki kaikessa. Ne ovat ulkomitoiltaan aina kompakteja, tarjoten kuitenkin yllättävän paljon tilaa sisällä. Kuten Weinsberg matkailuautot ja -vaunut, mukautuvat myös Weinsberg retkeilyautot pienemmille ja isommille ryhmille. Mallia on saatavana eri vuodevaihtoehdoilla ja kattokorkeuksilla: Valitse esimerkiksi vähän tilaa vievä alaslaskettava vuode tai nostokattovuode.

Kaikki Weinsberg-mallit Nummelan, Ylivieskan ja Lahden toimipisteissämme löydät klikkaamalla tästä.

Weinsbergin menestyksen laatu ja edistyksellisyys

Vuonna 1969 tuotannon aloittanut Weinsberg on Euroopan vanhin retkeilyautojen valmistaja. Entinen paikallinen toimija Saksan Baden-Württembergin osavaltiossa kasvoi nopeasti lomamatkailun maailmassa ja on nyt suosionsa vuoksi osa Knaus Tabert -konsernia – brändiä, joka loma-automalleillaan on pitänyt markkinajohtajan asemaa Saksassa jo vuosia, säilyttäen samalla jalansijan kansainvälisillä markkinoilla. Yhdistyminen toi mukanaan ylivoimaisen hinta-laatusuhteen. Voit olla varma, että Weinsberg loma-autojen valmistus- ja laatukriteerit ovat korkeimmillaan, vaikka hinta on edullinen. Pienimmätkin yksityiskohdat huomioidaan ja käsityötä arvostetaan.

Weinsbergin mallisto on kunnianhimoinen. Brändin matkailuautot, ‐vaunut ja retkeilyautot ovat muuntautumiskykyisiä ja ennen kaikkea moderneja. Valikoima päivittyy jatkuvasti. Merkin profiileja uudistetaan ja monipuolistetaan niin, että auton mukavuus ja turvallisuus paranee entisestään.

Näin Weinsberg ei tarjoa kaiken kattavia vaihtoehtoja vain perusmatkoille, mutta myös luksusautoiluun. Laajat varusteluvaihtoehdot sisältyvät ProCaravanin perushintaan. Myös pohjapiirroksia on saatavilla kattavasti. Katso kaikki vaihtoehdot täältä Weinsbergin oman pohjaratkaisuhaun kautta.

Weinsberg matkailuauto, ‐vaunu, vai retkeilyauto?

Tapaatko ajella lähellä rantaa leveillä rantakaduilla vai vuoriston kapeilla, mutkaisilla kaduilla? Weinsberg ajoneuvo kannattaa valita sen mukaan, miten haluat lomasi viettää: yksin matkustavana kaupungissa tai maaseudulla, enimmäkseen tien päällä yli neljän ihmisen kanssa. Mikä tahansa matka on edessä, Weinsbergin kanssa lomanviettomahdollisuudet ovat rajattomat.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto Weinsberg-valikoimastamme. Ennen ostopäätöstä, soita numeroon 044 534 6800 tai käy liikkeessämme, jossa apunasi on henkilökohtainen asiantuntija veloituksetta.

Kokeneet asiantuntijamme Nummelassa ja Ylivieskassa auttavat sinua mielellään valitsemaan Weinsberg matkailuauton, ‐vaunun tai retkeilyauton, joka täyttää juuri sinun toiveesi ja vaatimuksesi.

Weinsberg matkailuajoneuvot