BLOGI

8.7.2021

"Yhden miehen visio ja muutaman käytetyn matkailuauton varasto" - ProCaravan Ylivieska

Pro-Caravan Finland Oy on vuonna 2008 perustettu matkailuajoneuvoliike. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä, Ylivieskassa ja Nummelassa. Esittelemme nyt Ylivieskan toimipisteemme, joka sijaitsee Ylivieskan keskeisellä kauppapaikalla, osoitteessa Ollilanojankatu 2!

Ilmakuva Ylivieskan ajoneuvomyynnin toimipisteeltä.

ProCaravanin tarina sai alkunsa vuonna 2008, Ylivieskasta. Liikkeelle lähdettiin muutaman käytetyn matkailuauton varastolla ja yhden miehen visiolla. Kauppiaan Ari Niskasen sanoin: “Tavaratalo Kärkkäisen pihalla oli muutama auto, joille etsittiin uudet omistajat. Sen jälkeen ryhdyimme tuomaan käytettyjä matkailuautoja Saksasta ja Briteistä.” Aluksi perustajan lisäksi toiminnassa oli mukana vain yksi myyjä, ja omaa huoltotoimintaa ei vielä ollut, vaan se hankittiin ulkoisena palveluna. Toiminta kasvoi, kun ajoneuvojen kauppa kävi ja merkkivalikoima laajeni. Omat huoltopalvelut saatiin osaksi toimintaa vuonna 2010. Tämänkin jälkeen on toimintamme kasvanut tasaisesti. Muutaman auton varastosta on siirrytty ajan kuluessa pisteeseen, jossa ProCaravan on yksi alan suurimmista toimijoista. Myymme vuosittain satojen käytettyjen autojen lisäksi yli 200 uutta matkailuajoneuvoa. Meillä on palveluksessa asiantuntevaa henkilöstöä niin huollon kuin myynninkin osalta ja valikoimaamme kuuluvat tänä päivänä alamme vahvimmat merkit: Saksalaiset Knaus ja Weinsberg, ranskalaiset Rapido ja Dreamer sekä italialainen Ci

Ylivieskan toimipisteellämme muun muassa Juha palvelee asiakkaitamme. Juhalla on takana pitkä kokemus matkailuajoneuvoista myynnin parissa.

Tänä päivänä Ylivieskassa ajoneuvomyynti sijaitsee Ollilanojankatu 2:ssa, joka löytyy aivan tavaratalo Kärkkäisen vierestä. Ylivieskan toimipisteellämme on jatkuvasti myynnissä yli viidenkymmenen matkailuajoneuvon valikoima. Ajoneuvovalikoimaamme kuuluvat uudet ja käytetyt matkailuautot, retkeilyautot ja matkailuvaunut. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua juuri oikean ajoneuvon valinnassa. Ylivieskan toimipisteemme onkin saanut kehuja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Olemme saaneet olla mukana mahdollistamassa monen uuden karavanaarin matkan alkamista ja unelmien täyttymistä jo yli vuosikymmenen ajan. 

Ylivieskan toimipisteen huoltopalvelut sijaitsevat vain reilun kilometrin päässä ajoneuvojen myyntipisteeltä.

Huoltopalvelut sijaitsevat osoitteessa Korjaamontie 18, jossa on kattavat ja laadukkaat tilat huoltotöitä varten. Huoltopalveluihimme kuuluvat monipuolisesti erilaiset huoltotyöt sillä toteutamme huolto-, korjaus- ja varustelutyöt kaikenmerkkisille ajoneuvoille aina vuosihuollosta kolarikorjauksiin. Huoltopisteeltämme löydät myös pienen valikoiman karavaanarin perustarvikkeita. Tarkemmin pääset tutustumaan huoltopalveluihin ja hinnastoomme tästä linkistä. Varaosat saat tilattua kauttamme valikoimaamme kuuluvien merkkien lisäksi Tabbertin ja Rimorin matkailuajoneuvoihin suoraan tehtailta ilman välikäsiä.

Ylivieskan huoltopisteessä toteutamme monipuolisesti huoltotöitä kaikenmerkkisille ajoneuvoille. Ylemmässä kuvassa asentajamme Martin ja alemmassa Henri.

Vuonna 2021 ProCaravan toteuttaa yhä alkuperäistä lupaustaan mahdollistaa matkustamisen vapautta. Tärkein tehtävämme on saattaa yhteen matkailuajoneuvoja ja matkailijoita. Aloita matkasi meiltä!

Myymälämme Ylivieskassa palvelee arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 10-14 ja huolto arkisin klo 9-17. Lämpimästi tervetuloa meille, nautitaan kahvikupposet ja vaihdetaan kuulumiset!

Ylivieskan toimipisteen tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Ps. Lue myös Nummelan toimipisteemme esittely! 😎


Kerro mielipiteesi artikkelista: