Knaus asuntoautot ja asuntovaunut ProCaravanilta

Knaus asuntoautot ja asuntovaunut ProCaravanilta

Toteuta lomaunelmasi tyylillä! Saksalainen Knaus tarjoaa sinulle ja perheellesi upeat puitteet vapaa-ajan viettoon. Nauti paikoista, jotka sinä haluat nähdä, oman aikataulusi mukaan itse suunnitellussa ajoneuvossa.

 • Knaus on yksi Euroopan menestyneimpiä matkailuautomerkkejä. Suosion syyt ovat selkeät: Knaus asuntoautoissa ja Knaus asuntovaunuissa jokainen kaluste ja yksityiskohta on tarkkaan harkittu.
 • Suurimman vaikutuksen tekee korkean laadun ohella varustetaso ja modernisti sisustetut, kodikkaat asunto-osat, jotka sinä pääset muokkaamaan täysin yksilöllisen ja oman perheesi näköiseksi.
 • Knaus ei ole vain suunniteltu helposti muunneltavaksi, vaan malliston hinta-laatusuhde on myös korkealla tasolla.
 • Vakiohintaan sisältyy valtava määrä lisävarusteita.

Tutustu uutuuksiin

60 menestyksen vuotta: Knaus

Knaus matkailuautovalmistuksessa yhdistyy korkea saksalainen insinööriosaaminen, toiminnallisuus ja ennen kaikkea tyylikkyys. Merkkisarja nousi tunnettujen brändien kärkisijoille heti sen perustamisvuonna vuonna 1960. Siitä lähtien yhtiö on toteuttanut ihmisten matkaunelmia malleilla, jotka ovat olleet esikuva aivan uudentyyppisille asuntoautoille, aina ulkomuodoltaan ja ylivertaiselta ajomukavuudeltaan. Olemme ylpeitä saadessamme toimia poikkeuksellisen hienojen Knaus asuntoautojen ja Knaus asuntovaunujen virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Juuri nyt löydät meiltä lukuisia kampanjamalleja.

Tarpeisiisi sopivin Knaus-malli helposti ja näppärästi

Knausin mallisarjasta löydät nerokkaat pohjaratkaisut, aina kahden nukkumapaikan mallista kuuden nukkumapaikan pohjaratkaisuun. Oikealla valinnalla laadukas vapaa-ajan vietto onnistuu!

Viimeistele Knaus toiveidesi mukaan

Unelmasi omatoimiloma odottaa! Valitse Knaus‐mallistosta esimerkiksi puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, tai alkovillinen asuntoauto ja tee siitä itsesi näköinen. Knausin konfiguraattorissa liikkuvan kodin suunnittelu onnistuu hetkessä!

Näin koostat tarpeisiisi täydellisesti sopivan Knaus matkailuvaunun tai Knaus asuntoauton:

 • 1. Valitse mieleisesi Knaus-malli
 • 2. Etsi tarpeitasi vastaava pohjaratkaisu
 • 3. Lisää ajoneuvoosi haluamasi lisävarusteet
 • 4. Ota talteen koodi ja lähetä se ProCaravanille
 • 5. Tiimimme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian
 • Voit myös soittaa numeroon 044 534 6800 tai käydä liikkeessämme Nummelassa ja Ylivieskassa! Apunasi ovat kokeneet myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään matkailuajoneuvon tarpeeseen kuin tarpeeseen. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi mieleisen KNAUS mallin.

  Knaus matkailuajoneuvot