Tabbert asuntovaunut ProCaravanilta

Tabbert asuntovaunut ProCaravanilta

Yövy ja leiriydy läheistesi ja ystäviesi kanssa eksklusiivisessa Tabbert-vaunussa! Palkittu saksalainen asuntovaunu Tabbert edustaa vapautta, yksilöllisyyttä ja korkeimman tason mukavuutta. Voit lähteä liikkeelle ja viettää laatuaikaa koska tahansa ja missä vain.

Tutustu uutuuksiin

Upeaa laatua ja osaamista Saksasta

Ainakin kokeneemmille karavaanareille saksalainen Tabbert-asuntovaunu on tuttu tuote. Vuonna 2002 Tabbert-vaunuja oli valmistettu jo yhteensä 250 000 kappaletta huippuluokan suunnittelukonseptiin pohjalta. Nykyään merkkiä myydään Saksan lisäksi noin 20 maassa, nyt myös Suomessa.

ProCaravanilla olemme ylpeitä saadessamme Tabbert-asuntovaunujen jälleenmyyjänä Suomessa. Luottamuksemme Tabbert-asuntovaunujen laatuun on vahva. Ne erottuvat muista vastaavista malleista ainutlaatuisen materiaalivalikoiman, tyylikkäiden sisätilojen, ammattimaisen valmistuksen sekä käytännöllisten tilaratkaisujen ansiosta. Millä tahansa Tabbert-asuntovaunulla lähdet liikkeelle, voit olla varma, että matkasi sujuu huoletta ja mukavasti.

70 vuotta historiaa

Ensimmäinen asuntovaunu Tabbert valmistui vuonna 1953 silloisessa Länsi-Saksassa. Siitä saakka brändi on asettanut matkailuautojen rakentamisen standardeja, ja siitä tuli pian johtava uuden sukupolven asuntovaunujen tarjoaja – valmistaja, joka ei tingi laadusta tai työnjäljestä. Tuotevalikoima kasvoi 14 ajoneuvoon kymmenessä vuodessa, kunnes vuonna 1971 Tabbert-asuntovaunut nousivat saksalaisten karavaanarien suosion huipulle.

Tabbert-asuntovaunut eivät ole vain yksi suosituimmista Euroopassa, vaan ne ovat olleet myös markkinoilla pisimpään. Alkuperäinen tekijä työn takana on Alfred Tabbert, joka 45-vuotiaana rakensi ensimmäisen teollisen Tabbert-vaununsa 120 työntekijän avulla. Nykypäivän Tabbert-asuntovaunuja valmistetaan osana Knaus-Tabbert-konsernia. Ne ovat luonnollinen ja tervetullut tuote Knausin ja Weinsbergin matkailuajoneuvojen rinnalle, myös ProCaravanilla. Juuri nyt löydät meiltä lukuisia kampanjamalleja. Katso ne täältä.

Tabbert-suosikit vaativaan makuun: Vivaldi-sarjan mallit

Tabbertin kysyntä Euroopassa on suuri, mutta Suomessa tarjonta on jäänyt pieneksi. Lanseeraamalla Tabbert Vivaldi Nordic Edition -kampanjan päätimme tuoda tähän muutosta – jotta sinäkin pääset kokeilemaan perinteistä mutta silti tyylikästä Tabbert-asuntovaunua.

Tänään juhlistamme Tabbert-asuntovaunujen paluuta Suomeen merkin suositulla Vivaldi-sarjan mallilla. Saatavilla neljällä pohjaratkaisulla, voit matkustaa millä tahansa asuntovaunu Tabbert Vivaldilla huoletta kaikkina neljänä vuodenaikoina. Nordic Edition -mallistoon on valmiiksi asennettu ALDE-nestekeskuslämmitys sekä ALDE-nestekiertoinen lattialämmitys ja DuoControl automaattinen kaasupullonvaihtaja. Näin pärjäät kovimmillakin paukkupakkasilla.

Tabbert-asuntovaunujen Vivaldi-sarjasta löydät meiltä seuraavat mallit:

  • Neljällä erillisvuoteella varustettu 550 E
  • Parivuoteellinen 550 DF kolmelle reissaajalle, sekä 560 DTL neljälle
  • Teliakselinen 685 DF neljällä vuodepaikalla (Vivaldin lippulaiva)

Tabbert-asuntovaunujen Vivaldi-mallisarjassa on valmiiksi kattava varustelu pohjoisiin olosuhteisiin. Myös hinta-laatusuhteeltaan Tabbert-asuntovaunut ovat ennennäkemättömiä. Tutustu vuoden 2023 mallistoon tästä.

Yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaa

Tabbert on perinteinen merkki, mutta tuotteiden ulkonäkö on moderni. Tabbert-asuntovaunut huokuvat laatua ja viimeistelyä: Kalusteet ovat yhdistelmä lämmintä puuta, valkoista ja kromia. Sisätilat ovat valoisia ja kodikkaita.

Täydellisen tyylikkään kokonaisuuden luomiseksi sisätiloihin saa laitettua tunnelmallisen epäsuoravalaistuksen, laadukkaat Noce Cocnat light -kalusteet kromikahvoilla, vinyylilattian, Bluetooth -äänijärjestelmän kahdella kaiuttimella, TV-telineen, ja jopa hienon Silver Pearl -verhoilun.

Ensiluokkainen ja hyvin varusteltu

Suunnitteletko matkalle lähtöä kahden, neljän, vai kuuden hengen porukalla? Tabbert-asuntovaunujen valikoimasta löydät pientä, keski- ja suurikokoista mallia, jolla voit aina majoittua mukavasti eri paikoissa, matkustaa turvallisesti, yöpyä vaikka tähtitaivaan alla, tai nauttia raikkaasta ilmasta ja ajaa läpi kansallispuistojen, kun siltä tuntuu.

Tervetuloa tutustumaan Tabbert-asuntoautojen valikoimaamme!

Selaa Tabbertin katalogia tästä ja löydä itsellesi täydellisin Tabbert-malli. Voit myös soittaa numeroon 044 534 6800 tai tutustua valikoimaamme suoraan liikkeissämme Nummelassa, Ylivieskassa ja Lahdessa, jossa apunasi ovat kokeneet asiantuntijamme veloituksetta.

Autamme sinua aina löytämään oman Tabbert-asuntovaunusi ja tekemään tilauksen.

Tabbert matkailuvaunut